Siistit putkityöt kilpailukykyiseen hintaan Joensuun seudulla

Ota yhteyttä

Teknix Oy on varma valinta, kun tarvitset ammattilaisen apua putkitöihin. Toimipisteemme sijaitsee Lehmossa, mutta palvelemme kattavasti Joensuun seudulla ja muualla Pohjois-Karjalan alueella. Meidät tavoitat helposti 24/7, kun tarvitset putkimiehen päivystystöitä.

Palveluihimme kuuluu esimerkiksi:

  • putkiasennus uudiskohteisiin

  • ilmanvaihtotyöt

  • vesiputkivedot

  • vanhojen vesikalusteiden vaihtotyöt

  • poistoilmalämpöpumppujen asennus.

Hoidamme LVI-työt niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin. Työskentelemme kustannustehokkaasti ja tarjoamme laadukkaat palvelut aina kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää monipuolisista palveluistamme.

Panosta hyvään ilmanvaihtoon

Hyvään ilmanvaihtoon kannattaa panostaa! Kun asuntosi sisäilma vaihtuu kerran kahdessa tunnissa, jaksat paremmin ja tunnet itsesi virkeäksi. Toimiva ilmanvaihto pitää myös huolen rakennuksen kunnosta, eikä esimerkiksi kosteusongelmia pääse syntymään.

 

Meillä on laaja kokemus erilaisista ilmanvaihtojärjestelmistä. Teemme ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus-, asennus- ja huoltotöitä asiantuntevasti, laadukkaita työvälineitä käyttäen. Kun ilmanvaihtojärjestelmä on oikein asennettu, se poistaa moitteettomasti epäpuhtaan ilman ja tuo tilalle puhdasta ilmaa. Ilmanvaihtojärjestelmä kannattaa huollattaa säännöllisin väliajoin, jotta mahdolliset ongelmakohdat havaitaan ajoissa.

 

Meiltä saat myös asiantuntevasti toteutetut ilmanvaihdon mittaukset ja säädöt.

Kysy lisää

Vesikalusteiden vaihtotyöt

Olisiko aika vaihtaa vanhat vesikalusteet uusiin? Me vaihdamme niin suihkuhanat kuin WC-istuimetkin käden käänteessä. Irrotamme osaavasti vanhat vesikalusteet ja asennamme uudet niiden tilalle.

 

Kun tilaat vesikalusteiden vaihtotyöt meiltä, voit olla varma, että ne tulevat heti kerralla kuntoon. Vaihtotöiden jälkeen viemme vanhat kalusteet pois ja siivoamme huolellisesti työmme jäljet. Palvelumme on aina kokonaisvaltaista: hoidamme kaiken pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Mitä poistoilmalämpöpumpun asennus sisältää?

Kun tarvitset poistoilmalämpöpumpun asennusta, käänny luottavaisin mielin puoleemme. Hoidamme asennuksen rautaisella ammattitaidolla.

Poistoilmalämpöpumpun asennus sisältää:

  • vanhan laitteen purun ja poisviennin

  • tulo- ja poistoilmakanaviston liittämisen olemassa olevaan kanavistoon

  • käyttöveden kytkemisen olemassa olevaan jakeluverkon syöttöpisteeseen

  • sähköistyksen

  • ilmamäärien säädöt.

Asennuksen hinta määräytyy aina kohteen sekä poistoilmalämpöpumpun merkin mukaan.

Soita ja pyydä tarjous