Teknix Oy hoitaa LVI-palvelut niin uudis- kuin saneerauskohteissakin Pohjois-Karjalan alueella

Ota yhteyttä

Teknix Oy on varma valinta, kun tarvitset kattavia LVI-palveluita. Hoidamme LVI-työt niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin. Työskentelemme kustannustehokkaasti ja tarjoamme laadukkaat palvelut aina kilpailukykyiseen hintaan. Meidät voit tavoittaa myös viikonloppuisin, kun tarvitset apua esimerkiksi putkivuodon sattuessa.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää monipuolisista palveluistamme.

Palvelemme joustavasti LVI-alan vahvalla asiantuntijuudella

Lämmityskuvake

Rautainen ammattitaito

Hoidamme niin pienet kuin suuretkin LVI-työt rautaista ammattitaitoamme käyttäen.

Putkityökuvake

Alan koulutus

Meillä on taustallamme LVI-alan ammatti- ja ammattikorkeakoulutus, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme.

Kellokuvake

Tavoitettavissa 24/7

Haluamme tarjota asiakkaillemme joustavaa palvelua. Meihin voit ottaa yhteyttä ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä.

Toimivat LVI-ratkaisut uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin

Meillä on laaja kokemus monipuolisista LVI-töistä niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin. Meiltä saat sekä LVI-asennukset että muut tarvitsemasi LVI-työt laadukkaasti toteutettuina. Kun tilaat LVI-palvelut meiltä, remontti- ja rakennusprojektisi valmistuu onnistuneesti, aikataulusi mukaisesti.

 

Meiltä saat toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja niin lämmitykseen kuin ilmastointiinkin, oli kohteesi sitten omakotitalo, kesämökki, rivitalo tai teollisuushalli. Toteutamme kaikki LVI-työt aina määräysten mukaan ja kohteen vaatimukset huomioiden.

Soita ja kysy lisää